Tento speciální ocet se získává z moštu vyrobeného z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny.
Další informace >
Objednací číslo: 200662
Skladem 20+ kusů
Zboží odesíláme v průběhu 5 dnů
Objednejte dnes do 11:00 a zboží Vám přijde 07.05.
Cena doručení od 69 Kč
Tento speciální výrobek se získává z moštu vyrobeného z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí Modeny plodí vinná réva Trebbiano a Lambrusco již odpradávna hrozny proslulé svou vynikající kvalitou. Sudy, v nichž balzamikový ocet vyzrává, se v Modeně neskladují ve sklepích, ale v podkroví. Kvalitu výrobku ověřuje Italské konsorcium pro balzamikový ocet z Modeny a kontrolní úřad Cermet, o čemž svědčí oficiální červená známka umístěná na hrdle láhve.
Vlastnosti:
Výhody:
Doporučené použití:
Octem můžete pokapat ovoce, saláty, grilované maso, drůbež a mořské plody nebo ho můžete přidat do omáček a dušených jídel.
Objednáním produktu souhlasíte s obchodními podmínkami.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Přihlásit/registrovat Tento obchod funguje na systému Exitshop.cz - Váš e-shop 2.0