Loading...

0
Loading
Košík je prázdný

Mletá káva do překapávače

Mletá káva do překapávače

Mletá káva do překapávače vyrobená výhradně ze zrn arabiky.

Velikost: 4 x 250 g


 

Další informace >

Objednací číslo: 100180

Skladem 20+ kusů

Zboží odesíláme v průběhu 5 dnů

Objednejte dnes do 11:00 a zboží Vám přijde 13.05.

675 Kč

Cena doručení od 69 Kč

675

Při přípravě překapávané kávy se používá horká voda. Množství kávy je individuální a závisí na vaší chuti. Použijte správné množství, největší chybou při přípravě je nedostatečné množství mleté kávy. Káva by měla být připravována těsně pod bodem varu (95-98°C) a na ohřívači by neměla zůstat déle než 15-20 minut.
Nespotřebovanou kávu vylijte. 

Vlastnosti:

  • Vyrábí se výhradně ze zrn kávy arabica.
  • Po důkladném pražení je káva vakuově balena, aby si uchovala plné aroma.
  • Základem jsou rovnoměrně pražená zrna.
  • Káva obsahuje mírně stimulující kofein.
  • Káva má nízký obsah kalorií, tuků a sacharidů.

Výhody:

  • Káva zůstává čerstvá a zachovává si plné aroma, barvu, chuť a vůni.
  • Stálá kvalita zajišťuje vyváženou chuť, barvu a aroma.
  • Nejkvalitnější kávová zrna.
  • Uspokojí i nejnáročnější fajnšmekry. Zážitky z kavárny si můžete vychutnat doma.
  • Dokáže zvýšit bdělost a koncentraci, ideální povzbuzení v libovolný okamžik.
  • Ideální nápoj pro ty, kdo dodržují dietu.
  • Více příležitostí pro různé způsoby konzumace kávy. Pro různé situace a k různým jídlům použijte různé druhy kávy.
  • Vhodné pro jakýkoli způsob překapávání. Použijete jako základ receptů, které vyžadují použití kávy v tekutém stavu.

Doporučené použití:

Příprava

Při přípravě překapávané kávy se používá horká voda. Použité množství je subjektivní a závisí na individuální chuti. Největší chybou při přípravě je totiž nedostatečné množství mleté kávy. Pro dosažení nejlepšího výsledku by se káva měla připravovat při teplotě těsně pod bodem varu (95–98°C) a na ohřívači by neměla zůstat déle než 15–20 minut. Nespotřebovanou kávu vylijte.

Použití

  • Vhodná pro libovolný způsob přípravy.
  • Vhodná jako základ receptů, které vyžadují použití kávy v tekutém stavu.