Loading...

0
Loading
Košík je prázdný

Pure Egg Membrane

Pure Egg Membrane

Inovativní doplněk stravy obsahující prášek z blány skořápky slepičího vejce, která je bohatá na snadno vstřebatelný kolagen, kyselinu hyaluronovou, endogenní a exogenní aminokyseliny a další bílkoviny, jako je chondroitin sulfát, a také stopové prvky, např. železo, křemík a zinek.  Obohacený o přírodní vitamín C, který podporuje normální syntézu kolagenu v lidském těle pro udržení správného stavu kloubů, pojivové tkáně, šlach a kůže.

Další informace >

Objednací číslo: 5077

Skladem 20+ kusů

Zboží odesíláme v průběhu 5 dnů

Objednejte dnes do 11:00 a zboží Vám přijde 15.05.

999 Kč

Cena doručení od 69 Kč

999

Technologie produktu byla přihlášena k patentové ochraně u Patentového úřadu Polské republiky.

Doplněk stravy vyvinutý pro podporu zdraví kloubů, šlach a pokožky.
Působení Pure Egg Membrane:

  • Podporuje regeneraci kloubní chrupavky.
  • Přispívá ke zlepšení pohyblivosti kloubů.
  • Přispívá ke snížení rizika zranění, zpomaluje rychlost opotřebení kloubní chrupavky.
  • Přispívá k potlačení zánětlivých stavů v oblasti kloubů, snížení otoků a bolesti.
  • Přispívá ke zlepšení stavu pokožky.
  • Podporuje syntézu a transport elastinu v těle.
  • Pomáhá zlepšit pružnost a pevnost pokožky.

Objev polských vědců v celosvětovém měřítku: po mnoha letech výzkumu se podařilo vyvinout technologii, díky níž prášek z blány vaječných skořápek uchovává všechny cenné složky v optimálním poměru.

Průlomová technologie umožňuje oddělit blánu bez použití chemikálií, díky čemu získáváme zcela čistou membránu.

Vysoká biologická bezpečnost – kolagen získaný z vaječných blán se vyznačuje tím, že prakticky nezpůsobuje žádné alergické ani imunologické reakce.  

Získávání blány je ekologické, bezpečné pro životní prostředí a zvířata.

Složení:

Přírodní blána skořápky slepičího vejce je biogenní materiál vytvořený přírodou, který kombinuje různé složky příznivě působící na pojivovou tkáň, klouby a pokožku.
Všechny složky přirozeně obsažené v bláně vaječné skořápky mají synergický účinek a vzájemně se doplňují, čímž zajišťují mimořádnou účinnost. Proto se membráně říká "zázrak přírody".

  • Kolagen typu I, II, III, IV, V a X
  • Kyselina hyaluronová
  • Další proteiny, např. chondroitin sulfát
  • Endogenní a exogenní aminokyseliny
  • Stopové prvky, např. železo, křemík, zinek
BLÁNA SLEPIČÍHO VEJCE, z toho: 738 mg
KOLAGENY cca 25%
OSTATNÍ PROTEINY (včetně bohatých na cystein, chondroitin, fibronektin a další) cca 68%
KYSELINA HYALURONOVÁ cca 5%
MIKROPRVKY (Fe, Co, Si, Cu, Zn) cca 2%
PŘÍRODNÍ VITAMÍN C 22 mg


Kolagen
Nejdůležitější strukturální protein, který tvoří 30% všech lidských proteinů. Od 25. roku produkce kolagenu v těle klesá.
Kolagen obsažený v bláně vaječné skořápky je biokompatibilní s kolagenem přirozeně se vyskytujícím v lidském těle, takže se velmi dobře vstřebává a účinně plní své biologické funkce. Nejlepší zdroj kolagenu pro vegetariány.

Kyselina hyaluronová
Látka přirozeně se vyskytující v lidském těle, především v kůži, synoviální tekutině a očním sklivci.
Vazbou vody výrazně zlepšuje hydrataci pokožky, dodává jí pružnost. Je však také zásadní pro zdraví kloubů: vytváří v těle roztok, který je dokonalým "mazivem" pro kloubní povrchy, aby se snížilo tření mezi kostmi.

Vitamín C
Je nezbytný pro správnou syntézu kolagenu. Přírodní vitamín C v doplňku stravy Pure Egg Membrane pochází z extraktu z aceroly.

Použití:

Preventivně: 1 kapsle denně
Podpůrné: 2 kapsle denně

Balení:

90 pullulanových kapslí